Ultimele stiri

Şeful PNŢCD Timiş este nemulţumit că Timişoara a fost din nou uitată de Guvern

Nicolae Robu nu este singurul politician local care şi-a exprimat, în ultima vreme, nemulţumirea că Guvernul nu finanţează deloc oraşul de pe Bega. Astăzi, preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a vorbit şi el despre modul incorect în care Timişoara este tratată de oficialii de la Bucureşti. Acesta s-a plâns că zona de vest a fost din nou uitată, atunci când a venit vorba de împărţirea a 15 milioane de euro.

„Am constant încă o dată, că Guvernul României, oricare ar fi el, totdeauna uită de anumite zone ale ţării, pe care le consideră neimportante şi neinteresante. Am constant că Guvernul a emis o ordonanţă de urgenţă prin care a alocat 15 milioane de euro, din scoaterea la licitaţie a certificatelor de emisii de gaze. Aceste 15 milioane de euro, pe baza unor criterii ştiute numai de domnul prim-ministru şi de Guvernul pe care îl conduce cu onoare, au fost distribuite: 5 milioane la Ploieşti, 10 milioane la Bucureşti”, a declarat Valentin Moldovan.

Acesta a explicat că, la nivel mondial, există un acord prin care ţările, în funcţie de dimensiunea lor, trebuie să respecte un anumit nivel de poluare. România nu a atins acest prag şi, prin urmare, a scos la licitaţie aceste certificate, pentru a putea fi folosite de ţări care poluează mai mult.

„E foarte bine că România nu poluează şi că face bani din chestia asta. Problema e că Guvernul, oricare ar fi el, distribuie aceşti bani în anumite zone ale ţării şi demult constatăm că sunt cam aceleaşi. Cel puţin Timişoara şi Banatul totdeauna au fost uitate”, a mai spus şeful PNŢCD Timiş.

1 Commentariu pe Şeful PNŢCD Timiş este nemulţumit că Timişoara a fost din nou uitată de Guvern

  1. Mai exista PNTCD ?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*