Ultimele stiri

Şeful PNŢCD Timişoara, despre Nicolae Robu: „a făcut o criză de nervi urâtă”. De ce l-a numit dictator pe primar

Preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, a făcut acuzaţii dure la adresa primarului Nicolae Robu. Acesta a discutat despre „scandalul” făcut de primar, într-o şedinţă a senatului UPT. Şeful PNŢCD Timişoara a povestit despre „spumele” făcute de primar şi „ţigănia” cauzată de acesta în cadrul şedinţei.

Conform declaraţiilor lui Ciprian Mihok, Nicolae Robu şi-a pierdut cumpătul în cadrul şedinţei în care se discuta modificarea Cartei Universitare. Primarului i-a fost prezentat un tabel cu 254 de semnături prin care i se cerea amânarea deciziei în ceea ce priveşte anumite articole din cadrul Cartei Universitare.

„În senatul Universităţii Politehnica, a cărei instituţie Robu se crede în continuare stăpân, în calitate de preşedinte nelegitim al senatului, el a făcut o criză de nervi urâtă. Domnul Robu, aşa cum am anticipat, era pregătit să schimbe mai multe articole din Carta Universitară a Politehnicii şi a început să ţipe când i s-a pus în faţă un tabel cu 254 de semnături ale dascălilor din UPT, care cereau amânarea unei decizii în ceea ce priveşte Carta Universitară”, a declarat preşedintele PNŢCD Timiş.

Ciprian Mihok a mai spus că, în ceea ce priveşte aceste articole, se dorea şi o dezbatere publică, dar că primarul este împotriva acestei cereri.

„Cine e dictator doreşte să ascundă iţele pe care le trage, jocurile pe care le face  şi doreşte să facă, de obicei, lucrurile în ascuns. Dar democraţie înseamnă, de fapt, a face public un act, inclusiv de conducere, de luarea unei decizii. Principala modificare pe care o urmăreşte domnul Robu este modificarea articolelor prin care funcţia de preşedinte al senatului este considerată funcţie de conducere. Astfel, el speră să nu mai aibă probleme de incompatibilitate, să nu mai poată fi luat la întrebări şi speră să scape. Cu siguranţă nu va reuşi”, a afirmat Ciprian Mihok.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*