Ultimele stiri

Şeful PNŢCD Timişoara nemulţumit de modul în care s-au desfăşurat alegerile. De ce spune că Adrian Orza e „hater”?

Ciprian Mihok

Membrii PNŢCD din Timiş, în frunte cu Valentin Moldovan, s-au arătat foarte dezamăgiţi de scorul obţinut la alegerile europarlamentare unde nu au reuşit să ia decât puţin peste 1%. Deşi Ciprian Mihok, candidatul la Colegiul 3, a reuşit să ia un scor de aproximativ 7%, acesta spune că este, în continuare, nemulţumit de modul în care s-au desfăşurat alegerile parţiale.  Preşedintele PNŢCD Timişoara spune că am avut parte de alegeri „în stil Kafka, prin poduri, prin mansarde şi prin funduri de curţi”, referindu-se la organizarea extrem de proastă a secţiilor de votare pentru Colegiul 3.

De asemenea, rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost pus de cei doi lideri ai PNŢCD, la nivel local, şi pe seama unor colegi care nu s-au implicat în campanie aşa cum ar fi trebuit. Desigur, mesajul era îndreptat către Adrian Orza, iar Ciprian Mihok a făcut câteva comentarii pe acest subiect.

„Ce mesaj transmiţi celor care ţi-au acordat încrederea şi te-au pus într-o funcţie de conducere şi, totuşi, le-o trădezi, neparticipând la campania electorală, nefiind alături de colegii tăi, nerespectând partidul şi dezicându-te de această instituţie”, a întrebat retoric preşedintele PNŢCD Timişoara.

Se pare că relaţia dintre cei doi nu este una foarte bună, iar atunci când Ciprian Mihok a fost întrebat dacă a văzut ce a postat pe Facebook Adrian Orza, despre el, acesta a afirmat: „Nu sunt prieten cu Adrian Orza, nu-i văd postările, dar lumea e plină de hateri. Lumea virtuală e plină de hateri şi să te ascunzi în spatele unei tastaturi ca să faci, să dregi, când tu nu participi fizic la campanie, la partid, deja, de şapte luni… Nu mai eşti prezent, nu te mai interesează! Când te ascunzi în spatele unei tastaturi… ce poţi să spui despre un astfel de om?”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*