Ultimele stiri

Şeful PNŢCD Timişoara nu crede că unificarea dreptei este posibilă. De ce nu vrea să facă front comun cu aceste partide

Chiar dacă Societatea Timişoara a făcut un apel către partidele de dreapta cerându-le să se unifice împotriva PSD, acest lucru nu înseamnă că toate partidele de dreapta îşi doresc o astfel de alianţă. Preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, a afirmat că realizarea unei astfel de alianţe este puţin probabilă, având în vedere că „orgoliile sunt prea mari”. Mai mult, acesta este de părere că o astfel de coaliţie ar duce la pierderea identităţii partidelor.

„Mai bine faci opoziţie, susţinând nişte proiecte. E ca într-o ţară în care există mai multe etnii, dar fiecare trebuie să îşi menţină identitatea. Nu putem să ne dăm toți demisia de la partid şi să ne înscriem la PNL, dacă ajunge să facă acel scor mult promis”, a afirmat Ciprian Mihok.

Acesta crede totuşi că ar putea să existe un front comun între partidele de dreapta şi anume crearea unor proiecte care să fie susţinute de toate aceste partide.

„Proiectele comune, dacă reuşim să le susţinem, da, va fi o unificare a dreptei, dar altfel nu. Orgoliile sunt prea mari”, a adăugat liderul PNŢCD Timişoara.

Ciprian Mihok este îngrijorat şi de faptul că această posibilă alianţă reprezintă încercarea unor partide politice de a deveni mai puternice. Astfel, acesta a dat exemplul preşedintelui Traian Băsescu, care, în opinia lui Ciprian Mihok, încearcă să „unifice tot sub PMP”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*