Ultimele stiri

Șeful RATT “răzgândit” de primarul Nicolae Robu. La Timișoara, nu se va urca cu arme de foc în mijloacele de transport în comun

expres 7

S-a făcut mare vâlvă săptămâna aceasta pe tema înarmării controlorilor din mijloacele de transport în comun. Șeful RATT, Ioan Goia, a declarat acum câteva zile că dorește angrenarea forțelor angajate pentru paza diverselor obiective în tramvaie, autobuze și troleibuze pentru a face ordine. Ce era șocant, însă, era faptul că Goia dorea să trimită aceste persoane în uniformă și înarmate cu arme de foc.

La câteva zile de la eveniment, primarul Nicolae Robu “l-a răzgândit”. În mijloacele RATT nu va intra nicio persoană înarmată.

„Domnul Goia vrea să trimită la control și echipele pe care le are la pază, care este un personal înarmat. Dânsul s-a gândit ca oamenii să meargă în control pe mijloacele de transport în uniforma respectivă și cu arma la ei. Ei bine, l-am răzgândit eu. Nu e cazul să se meargă în control în mijloacele RATT cu arme. Sunt chestiuni ce ne supără în mijloacele de transport în comun, dar nu s-a ajuns ca cei ce merg în control să meargă înarmați”, a declarat Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*