Ultimele stiri

Senatorul Ben-Oni Ardelean, atac dur la adresa lui Victor Ponta

A început campania electorală și atacurile curg în stânga și în dreapta. Nici PNL Timiș nu se dezice de ele, iar senatorul Ben-Oni Ardelean, deși o persoana căreia nu-i place să intre în conflicte, a aruncat, totuși, vorbe grele la adresa candidatului la prezidențiale Victor Ponta.

„După 25 de ani de Revoluție în Timişoara, avem din partea partidului de guvernământ un securist ca şi candidat la preşedinţie. Şi cred că această antiteză este una dintre acele neajunsuri la care România a ajuns după o perioadă lungă de tradiţie să avem nu doi comunişti aşa cum spunea Băsescu despre Năstase în 2004, ci un securist care să fie propus ca şi exponent al altor securişti care au devalizat statul după revoluţie”, a spus Ardelean.

4 Commentarii pe Senatorul Ben-Oni Ardelean, atac dur la adresa lui Victor Ponta

  1. Corect.
    Iata ce-ti ureaza Timisoara SECURISTULE PLAGIATOR SI MINCINOS: https://www.facebook.com/video.php?v=738228702893394

  2. Oare cati oamenii mai au curajul in ziua de azi sa spuna lucrurilor pe nume asa? parca ne-am fi intors pe vremea raposatului, unde si un banc il ziceai cu ochii geana in jur sa nu te auda cineve de la securitate!! Va mai aduceti aminte astia care ii tot votati de 25 de ani incoace!? Sa va aud la anu` ca va mai plangeti ca qracu va mai baga in seama!

  3. Tanarul-de-azi-adultul-de-maine // 19 octombrie 2014 a 21:04 // Răspunde

    Ne-am saturat de toti babalacii care-l voteaza pe Ponta ca le-a dat pensii. Avem un Viorica manipulat de securisti, crescut printre securisti si dictatori ai regimului comunist. Oare poate avea o altfel de mentalitate? Este o realitate cruda la care Romania ar trebui sa deschida ochii: Ponta – un securist al marilor securisti. Felicitari Domnule Senator Ardelean!

  4. singuPontasingurscapare este sa iesi presedinte ca sa I poti scapa pe cei din jurul tau ca altfel va fi jale

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*