Ultimele stiri

Senatorul Ben-Oni Ardelean l-a sunat pe “nevinovatul” Geoană. Îl vrea oare în PNL?

Ben Oni Ardelean

Mircea Geoană a fost găsit țap ispășitor pentru eșecul la alegerile prezidențiale și exclus din PSD. O mare pierdere, spun voci din din PNL, care îl văd pe Geoană ca singură persoană din PSD cu viziuni vestice. Senatorul de Timiș, Ben-Oni Adredean spune că l-a sunat pe fostul candidat la prezidențiale pentru a-l asigura că îi înțelege situația și a-i oferi toată susținerea.

„Geoană este un om extrem de educat care înțelege trandul vestic, și este unul dintre cei mai buni miniștrii pe care PSD-ul i-a avut. Cred că a-l învinovăți pe Geoană și nu pe Dragnea sau Ghiță pentru eșecul alegerilor. L-a sunat pe Geoană. I-am spus că înțeleg situația prin care trece și îi doresc succes pe drumul pe care îl va alege și eu cred că poate sluji tării și cred că poate să fie o resursă bună pentru România. Nu știu în ce măsură va continua, însă cred că PSD-ul nu a înțeles nimic în sensul acesta”, a explicat Ben-Oni Ardelean.

Senatorul a ținut să precizeze că viziunile lui Geoană sunt oricum pro-vestice. Deși nu a spus-o clar, senatorul a lăsat să se înțeleagă că fostul PSD-ist ar avea toată susținerea să se apropie de PNL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*