Ultimele stiri

Senatorul Ben-Oni Ardelean vrea promovarea de fețe noi în politica românescă

Ben Oni Ardelean

Nu doar PSD-ul se află în etapa de reorganizare. Și partidul rival, PNL, duce o politică de recucerire a credibilității cetățenilor și este de părere că formațiunea are nevoie de fețe noi, nepătate, dar și cât se poate de competente. Declarația a fost făcută, joi, de senatorul de Timiș Ben-Oni Ardelean.

„Este imperativ să ajungem la o credibilizare a politicii românești. Încrederea în partide este scăzută și asta nu se face onoare. Avem nevoie de fețe noi, de oameni care să fie capabili să-și asume o responsabilitate publică. Facem apel către experții din diverse domenii să ni se alăture”, spune liberalul.

Senatorul spune că deja PNL se bucură de fețe noi. Deși n-a dat nume, el a transmis faptul că mai multe personalități cu care s-a lucrat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale au ales să intre în politică și și-au făcut, ulterior, adeziuni în Partidul Național Liberal.

„Am avut și am fost surprinși plăcut când mai multe personalități ce ne-au ajutat în campania politică, văzând și ei oferta PNL față de cea a PSD, ni s-au alăturat cu sufletul atunci, iar apoi am avut și câteva adeziuni”, a mai adăugat Ardelean.

1 Commentariu pe Senatorul Ben-Oni Ardelean vrea promovarea de fețe noi în politica românescă

  1. Consider, fara sa cunosc „subtilitatile” discursului Domnului Senator, referitor la „fete noi” in politica P.N.L., ca se pot incadra cu succes maxim in sintagma „fete noi”si fetele „vechi”, inteligente, harnice, devotate P.N.L. si tinute, uneori nemotivat, in umbra, sau poate…la „pastrare”…Noutatea promovarii acestor „fete” va fi benefica P.N.L….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*