Ultimele stiri

Senatorul de Timiş Ioan Iovescu – Ultimul parlamentar PPDD, reacţie la condamnarea lui Diaconescu: Dumnezeu lucrează

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru şantaj. Partidul înfiinţat de acesta şi care îi poartă numele, PPDD, deja aflat în derivă, a primit prin această sentinţă ceea ce parte a fi o lovitură de graţie. PPDD mai are un singur parlamentar, senatorul de Timiş Ioan Iovescu. Acesta a declarat pentru stiripesurse.ro că se aştepta la acest deznodământ şi nu va pleca din partid.

„Asta este, ce să spun? Eu, sincer, mă aşteptam. Am şi declarat în presa locală că şansele mele de a vorbi cu el sunt mai mari dacă este închis. Nu mi-aş fi dorit lucrul ăsta, dar Dumnezeu lucrează şi eu nu degeaba sunt în PPDD. Din păcate, conducătorii acestui partid nu au înţeles şi nu nu credinţă în Dumnezeu”, a declarat Iovescu.

Deşi Simona Man, preşedintele PPDD, susţine că mai are oameni la Camera Deputaţilor, senatorul Iovescu o contrazice şi afirmă că singurul deputat apropiat de Simona Man nu este de fapt un reprezentant al PPDD. Senatorul îşi doreşte să preia conducerea partidului.
„Blănariu nici măcar nu este deputat PPDD, ci al doamnei preşedinte. El nu are treabă cu idealurile pe care a fost construit acest partid. Eu am rămas în PPDD, fac opoziţie, mi-am exprimat dorinţa de a face o conducere interimară şi, de asemenea, dorinţa mea de a candida la preşedinţia partidului la nivel de ţară”, a mai declarat Iovescu, pentru stiripesurse.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*