Ultimele stiri

Senatorul PNL Petru Ehegartner cere ca PSD să îşi respecte angajamentul faţă de USL

Senatorul PNL Petru Ehegartner a comunicat că PSD ar trebui să îşi exprime urgent poziţia faţă de USL. Acesta a declarat că partidul său susţine respectarea votului cetăţenilor, astfel USL ar trebui să rămână în formula stabilită, prin vot, în 2012.

„Ambiguităţile şi atacurile din ultima perioadă ale partenerilor din Partidul Social Democrat la adresa Partidului Naţional Liberal impun clarificarea cât mai urgentă a poziţiei PSD. Am fost şi sunt unul dintre susţinătorii proiectului USL. Ieşirea din această criză o reprezintă reafirmarea de către PSD a ultimei obligații asumate a acestui proiect: susţinerea candidatului PNL la preşedinţia ţării. Mă alătur colegilor mei din PNL care solicită respectarea protocolului semnat, a programului de guvernare asumat şi a votului dat de cetăţeni în 2012. Este imperativ ca Uniunea Social-Liberală să fie dusă mai departe în forma în care a primit mandatul românilor. Nu agreez soluţia ieşirii de la guvernare şi consider că trebuie să rămânem consecvenţi proiectului cu care am câştigat alegerile. Acest mandat înseamnă respectarea întocmai a protocolului Uniunii Social-Liberale și exprimarea responsabilității PNL față de electorat, aşa cum a fost acesta legitimat prin votul din 2012”, a comunicat acesta.

Petru Ehegartner a adăugat că, deşi guvernul nu a luat multe dintre măsurile promise, el încă speră că aceste obiective social-liberale vor fi atinse.

„Avem datoria de a le demonstra românilor că așteptările lor nu au fost și nu sunt zadarnice!” a afirmat senatorul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*