Ultimele stiri

Sancțiuni de peste 10.000 de lei, vineri, în trafic

poliția

În cursul zilei de ieri, poliţiştii timişeni au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost constatate cinci infracţiuni şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 14.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului Rutier, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., au acţionat în trafic, pe raza judeţului Timiş, pentru reducerea accidentelor rutiere grave, verificarea legalităţii transportului rutier public de persoane şi controlul stării tehnice a vehiculelor rutiere.

Astfel, au fost constatate 5 infracţiuni şi aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de aproape 14.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi depăşire neregulamentară.

Acţiunile poliţiştilor continuă şi în zilele următoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*