Ultimele stiri

Sensul giratoriu din Piața Bălcescu, transformat în scenă! Filarmonica Banatul a oferit un spectacol de excepție FOTO

piata balcescu concert filarmonica

Aproximativ 3.000 de timișoreni au luat cu asalt, aseară, sensul giratoriu din Piața Bălcescu, acolo unde Filarmonica Banatul a pregătit un nou spectacol într-un spațiu neconvențional. Pe lângă concertul extraordinar susținut de instrumentiștii și soliștii filarmonicii din Timișoara, cei prezenți la eveniment au avut parte și de un show pe cinste. Și asta pentru că aceștia au putut urmări și un spectacol de proiecții video care au colorat clădirile din Piața Bălcescu.

Nu a lipsit de la eveniment nici primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care a recunoscut că Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul „are o imaginație bogată” pentru că s-a gândit să organize acest spectacol într-un sens giratoriu.

Spectacol a fost organizat în cadrul primei ediții a Festivalelor Artelor și a început cu Iosef Kappl, fost membru Phoenix, care și-a făcut prezența la eveniment cântând într-o limuzină. Printre surprizele de care au avut parte spectatorii, sâmbătă seara, s-a numărat și apariția unui tramvai tras de cai, din care Mircea Baniciu a cântat cunoscuta melodie „Hei, tramvai”, dar și o ambulanță culturală.

Foto: Facebook

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*