Ultimele stiri

SEX pentru note! Doi profesori de la Universitatea ”Eftimie Murgu” Reşiţa au fost reţinuţi

universitatea eftimie murgu resita

Două cadre didactice de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa au fost reţinute pentru trafic de influenţă şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, iar alţi trei profesori sunt cercetaţi sub control judiciar pentru luare de mită.

Astfel, conferenţiarul universitar Florinel Ionel Franţ a fost reţinut pentru trafic de influenţă în formă continuată şi folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, în timp ce conferenţiarul universitar Irina Oriol pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Totodată, preşedintele Senatului universităţii, Marian Mihăilă, asistentul universitar Ruxana Ghiţă şi lectorul universitar Mihai Vişan sunt cercetaţi sub control judiciar, pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu în formă continuată.

Cu ocazia flagrantului de joi, asupra conferenţiarului universitar Irina Oriol a fost găsită suma de 300 lei, dar şi un parfum, în valoare de 194 lei, care, potrivit anehctatorilor, reprezintă „bunuri oferite de investigatorul sub acoperire, pretinse anterior de inculpată pentru a-şi trafica influenţa pe lângă un cadru didactic examinator, în vederea promovării unui examen de restanţă”.

Anchetatorii susţin că Oriol a dictat subiectele pentru examenul ce urma să fie susţinut a doua zi, punându-i la dispoziţie investigatorului inclusiv materiale de curs, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*