Ultimele stiri

Sfântul Ilie a venit cu tunete, fulgere și foc, într-un spectacol de zile mari

foc

Tunete, fulgere și foc! Asta le-a adus Sfântul Ilie timișorenilor, într-un spectacol de zile mari desfășurat în Parcul Copiilor! Chiar dacă vremea a fost una caniculară și nu au existat tunete sau fulgere reale, tradiția s-a păstrat prin spectacol iar cei prezenți au stat cu sufletul la gură pe perioada întregii reprezentații.

Copii, însoțiți de părinți sau bunici, s-au înghesuit în Parcul Copiilor pentru a lua parte la un spectacol unic susținut de Teatrul Merlin, care a implicat jonglerii cu foc, îngeri pe biciclete, lampioane, muzică și dans.

Atracția serii a fost un foc imens a colorat în jurul căruia s-a ținut reprezentația. La final,unii spectatori, cei care s-au alăturat dansului, au avut parte de o baie cu tulumba – oferită de pompieri.

„A iesit mult mai bine decat m-am asteptat, au fost doua zile de repetitii in foc continuu, dar a iesit un spectacol incendiar si cred ca si spectatorii sunt de aceeasi parere. Noi spune ca la acest spectacol au fost invitati toti copiii intre 8 si …100 de ani si  a fost permis sa vina cu adultii.Dupa cum am observat reactia publicului a fost tot una incendiara, nu am cuvinte sa o descriu… S-au bucurat, au aplaudat, asa imi inchipui eu un spectacol mistic” a declarat Eva Labadi, manager Teatrul Merlin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*