Ultimele stiri

Și-a lăsat caii la pășunat printre vilele din Timișoara

Mare e grădina Domnului … și plină de cai! Un timișorean și-a lăsat animalele la pășunat  printre vilele de pe strada Mircea cel Bătrân din Timișoara. Spre nefericirea lui s-a ales cu o amendă de 500 de lei, dar cum acesta nu este la prima faptă de acest gen s-ar părea că nu i-ar prea păsa de banii pe care îi datorează municipalității.

Ca urmare a unei sesizări telefonice, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Mircea cel Bătrân unde au depistat un grup de opt cai care erau lăsați în libertate să pășuneze în zonele de locuit, provocând disconfort cetățenilor și reprezentând un real pericol pentru autovehicule și pietoni.

Bărbatul care a lăsat caii în plină stradă nu este la prima abatere de acest gen, acesta mai fiind sancționat în repetate rânduri pentru astfel de gesturi.

Aceasta nu este singura sesizare de acest gen, zilele trecute un alt cetățean a semnalat faptul că aproape în fiecare noapte patru cai nesupravegheați se plimbă pe str. Mesteacănului și în împrejurimi. Polițiștii locali efectueze verificări și urmează să ia măsurile legale și în acest caz.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*