Ultimele stiri

Și-a terorizat vecinii pentru a pune mâna pe locuințele lor. Cum acționa bărbatul

imobil

Unul dintre liderii clanului Cârpaci a intrat în vizorul poliției! Bărbatul, care și-a terorizat timp de aproape șapte ani vecinii pentru a-i determina să-și vândă apartamentele la preț de nimic, este, în sfârșit, acuzat de șantaj.

Începând din anul 2007, bărbatul a apelat acte de ameninţare faţă de patru persoane care locuiau în imobilul unde acesta deţinea mai multe apartamente, în scopul de a le determina să-şi vândă locuinţele, pentru ca ulterior acesta să devină proprietarul întregului imobil. În momentul în care bărbatul s-a mutat în imobil, i-ar fi contactat pe ceilalţi locatari şi le-ar fi solicitat să-i vândă apartamentele la preţuri subevaluate faţă de preţul pieţei.

Ulterior, când locatarii au refuzat, bărbatul a  trecut la acte de intimidare a acestora, prin provocarea, în repetate rânduri, de inundaţii în apartamentele respective, ameninţări cu acte de violenţă şi proferarea de expresii jignitoare.

Dar acum, bărbatul a intrat în vizorul polițiștilor care îl vor trimite în judecată. “Azi, 15 iulie, poliţiştii au finalizat cercetările în dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii de şantaj, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de trimitere în judecată”, transmit cei de la IPJ Timiș.

1 Commentariu pe Și-a terorizat vecinii pentru a pune mâna pe locuințele lor. Cum acționa bărbatul

  1. DUPA 7 ANI???? UNDE ATI FOST MAI,organe ce sunteti? Si ne mai miram ca netrebnicii si escrocii fac legea ? Pai daca acum il trimite in judecata si mai dureaza vre-o 10 ani pana la sentinta… VAI DE NOI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*