Ultimele stiri

Siguranță în mediul rural. IPJ Timiș a demarat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor din satele și comunele timișene

politia

Poliţiştii timişeni au acţionat, în acest sfârşit de săptămână, în localităţile din mediul rural, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale ce se comit în zona discotecilor, barurilor, night – cluburilor şi a altor localuri de alimentaţie publică. Astfel, au fost aplicate peste 150 de sancţiuni contravenţionale.

În perioada 28 februarie – 2 martie, peste 150 de poliţişti de ordine publică, rutieri, dar şi de la alte structuri de poliţie, au acţionat, pe raza judeţului Timiş, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor.

În urma acţiunilor desfăşurate în zona discotecilor, barurilor, night – cluburilor şi a altor localuri de alimentaţie publică, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni, fiind identificate 10 persoane bănuite de comiterea acestora.

Totodată, poliţiştii au aplicat peste 150 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, activităţi de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*