Ultimele stiri

Simona Halep, a treia jucătoare calificată pentru Turneul Campioanelor de la Singapore

Românca Simona Halep, numărul doi mondial, a devenit a treia jucătoare de tenis calificată la Turneul Campioanelor de anul acesta de la Singapore (20-26 octombrie), Finalele WTA, competiție la care vor participa cele mai bune opt jucătoare, respectiv perechi de dublu ale anului în curs.

Halep, care a jucat anul acesta prima sa finală de Mare Șlem din carieră, la Roland Garros, se alătură americancei Serena Williams și rusoaicei Maria Șarapova, calificate anterior. În clasamentul ”Road to Singapore”, Williams ocupă primul loc, cu 6.931 puncte, urmată de Șarapova, cu 5.575 puncte, iar Halep este a treia, cu 5.189 puncte.

Halep va fi și a treia româncă prezentă la Turneul Campioanelor, după celelalte două reprezentante ale țării noastre care au ajuns în ”top ten”, Virginia Ruzici (actualul său manager) și Irina Spîrlea.

”Ascensiunea Simonei în ultimii ani a fost incredibilă și a devenit una dintre jucătoarele de elită ale tenisului”, a afirmat președintele WTA, Stacey Allaster.

Halep este a 147-a jucătoare care va participa la Turneul Campioanelor, în istoria de 44 de ani a competiției, informează Agerpres.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*