Ultimele stiri

Simona Halep ar putea să nu joace pentru România în meciul de Fed Cup împotriva Canadei

simona halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marţi, că nu ştie dacă va putea juca în meciul împotriva formaţiei Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

Halep a spus că programul va fi destul de încărcat în acea perioadă şi a precizat că nu ştie dacă poate veni pentru meciul împotriva Canadei.

Înaintea întâlnirii contra Canadei, în calendarul WTA sunt programate turneele de la Miami, din categoria Premier, ce se va disputa în perioada 24 martie – 5 aprilie, Charleston (Premier, 6-12 aprilie) şi Katowice (Polonia, 6-12 aprilie), iar după va avea loc turneul de la Stuttgart (Premier, 20-26 aprilie).

„Va fi un meci greu, Canada are o echipă puternică. Suntem deja destul de sus în Fed Cup. Vom încerca să câştigăm pentru ţara noastră”, a afirmat Halep.

Simona Halep a declarat că nu ştie dacă principala jucătoare a canadiencelor, Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, va juca în meciul cu România. „Nu am de unde să ştiu programul lui Bouchard. Eu îmi văd de programul meu, sper să fiu aptă şi să câştigăm meciul”, a spus Halep.

Întrebată dacă meciul împotriva Canadei va fi mei greu decât ce cu Spania, Halep a afirmat că fiecare întâlnire este dificilă: „Nu se ştie. Fiecare meci e diferit. Dacă va veni Bouchard va fi puţin mai greu, dar şi cu Spania a fost greu, deoarece Muguruza joacă bine”.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Canada, în deplasare, în play-off-ul pentru Grupa Mondială, conform tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la Londra.

Meciul va avea loc în perioada 18-19 aprilie.

 

Sursa: Prosport 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*