Ultimele stiri

Simona Halep dorește a-și cumpăra o casă în urma câștigării turneului de la Dubai

Simona Halep, a câștigat în urma turneului de la Dubai 456.000 de dolari. Întrebată fiind ce-și va oferi după această victorie, ea a răspuns:  „Bună întrebare. Am multe lucruri în minte, dar nu ştiu ce o să aleg. Sigur voi merge un pic la mall pentru a-mi cumpăra ceva, dar nu foarte mare. Când voi ajunge acasă, mă voi uita, cred, după o casă”.

În urma câștigării trofeului, campiona de 23 de ani a postat un mesaj pe facebook în care mulțumește echipei de recuperare fizică de la Football Medicine: „Sunt foarte bucuroasă că am câştigat acest turneu, mai ales că este al zecelea titlu. Sper să câştig cât mai multe! Am avut parte de un public deosebit şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vreau să mulţumesc foarte mult şi echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo şi Ruben, pentru tot sprijinul şi ajutorul acordat săptămâna aceasta şi pentru că au avut grijă să fiu aptă să pot duce la bun sfârşit acest turneu”.

Simona Halep va începe săptămâna viitoare un turneu la Doha, unde este deţinătoarea trofeului.

Simona Halep este la cel de-al 10-lea trofeu din cariera sa. Ea deține locul 4 în clasamentul  WTA, însă, în urma câștigării acestui trofeu, va reocupa cea dea 3-a poziție.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*