Ultimele stiri

Simona Halep, regină pe teren american după VICTORIA de la Indian Wells

Tenismena româncă, Simona Halep, a reușit aseară să câștige cel mai important turneu din carieră, așa cum chiar ea a declarat la finele unui meci epuizant, disputat împotriva Jelenei Jankovic: „Este cel mai semnificativ turneu câștigat din cariera mea, vă mulţumesc tuturor! „Mai întâi vreau să o felicit pe Jelena, ai fost extraordinară! Am alergat, dar şi tu… Cred că ai câştigat acest turneu la vârsta mea. Ai făcut o treabă bună aici. A fost o finală extraordinară, mă bucur că am putut câştiga astăzi”. Favorita nr. 3 a reușit să se impună în trei seturi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala competiției de categorie Premier Mandatory.

Dacă a avut parte de un culoar liber, după abandonul Serenei Williams din semifinale, calificându-se în ultimul act al prestigioasei competiții americane fără prea mari emoții, s-a dovedit ca românca să aibe parte de aceste emoții chiar în ultimul act. Sîrboaica, ocupanta locului 18 mondial a reușit să câștige primul meci, dominându-l de la un capăt la celălalt și a fost foarte aproape de a câștiga și meciul, fiind la doar un game depărtare de acest lucru, însă ambiția și tăria de caracter a Simonei au ajutat-o să revină de la scorul de 5-3 pentru adversară în setul doi. Setul decisiv a fost și el unul intens, românca revenind și de această dată și câștigând cu un break la zero, în stil de mare campioană.

Finala a durat două ore şi 37 de minute,  iar în urma acesteia Simona a fost recompensată cu 900.000 $ și 1.000 puncte WTA.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf