Ultimele stiri

Simona Halep s-a calificat în turul II al turneului din China

Simona Halep a trecut de primul tur de la China Open, cu scorul de 6-1, 6-4, în fața sportivei Barbora Zahlavova Strycova.

După meci, Halep a arătat ce nu a mers din jocul său și a lăsat să se înțeleagă că strategia sa pe termen lung este agresivitate în joc:

„Am încercat și de această dată să fiu agresivă, dar uneori pur și simplu nu se poate. La nivelul acesta e mai greu să termini punctele rapid”, a spus Simona, informează sport.ro.

Lin Zhu este următoarea adversară a lui Halep; aceasta se află pe locul 168 WTA și a ajuns la turneul din China cu ajutorul unui Wild Card.

„Numărul doi mondial, Simona Halep, a trecut peste problemele din ultima vreme și a obținut o victorie impresionantă în fața Barborei Zahlavova Strycova, în primul tur al China Open. Întrecerea de la Beijing este ultima pentru Simona înaintea Turneului Campioanelor din Singapore și, judecând după debutul exploziv din partida cu sportiva din Cehia, pare că revine la forma optimă chiar la timpul potrivit”, notează site-ul WTA.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*