Ultimele stiri

Sindicaliștii din administrația locală continuă acțiunile de protest! Vor salarii mai mari și tichete de masă pentru toată lumea

Sindicat PMT

Sindicaliştii din administraţia publică locală nu se lasă și continuă acţiunile de protest începute în luna iunie! Nemulțumiți că actualul Guvern nu a dat până acum niciun răspuns solicitărilor lor, cei de la Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie vor organiza o greva generală ce presupune întreruperea activităţii timp de o zi.

Acțiunea va avea loc în luna aprilie, dar data exactă nu a fost încă stabilită. Momentan FNSA lucrează la strângerea de semnături privind acordul tuturor salariaţilor pentru participarea la acţiunea de protest, iar apoi se va decide și ziua în care funcționarii iși vor întrerupe activitatea.

Vă reamintim că revendicările minimale ale FNSA țin de reglementarea și liberalizarea acordării începand cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, dar și de creșteri salariale și pentru salariații din administrația publică locală din Romania sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*