Ultimele stiri

Situaţia din Serbia mobilizează Primăria Timişoara. Unde se pot face donaţii

Inundatii Serbia

Pe lângă proiectul iniţiat de consilierii locali PDL, prin care se doreşte trimiterea unei sume de bani, încă nestabilite, sinistraţilor afectaţi de inundaţii, din Serbia, Primăria Timişoara urmează să trimită şi alte ajutoare.

În primul rând, se doreşte strângerea de alimente, haine, medicamente şi obiecte de uz casnic, iar cetăţenii care doresc să ajute, pot să doneze astfel de lucruri la punctul de colectare de la Grupul Şcolar „Emanuil Ungureanu”, din Piaţa Huniade, nr. 3. Doritorii se pot prezenta aici începând de astăzi, 20 martie, timp de două săptămâni, între orele 10-19.

„Faţă de situaţia dramatică cu care se confruntă vecinii noştri sârbi, dorim să ne exprimăm solidaritatea cu aceştia,  prin demararea unor acţiuni de ajutorare a populaţiei sinistrate.  În acest sens, am luat legătura cu dl. Borko Ilic, viceprimar al oraşului Novi Sad, oraş înfrăţit cu Timişoara, pe care l-am informat de iniţiativa municipalităţii de a le veni în ajutor, prin demersurile pe care urmează să le facem, şi am primit din partea Primăriei Novi Sad date cu informaţiile necesare pentru ca sprijinul nostru să ajungă, în cel mai scurt timp, la cei care au nevoie de el”, a comunicat viceprimarul Dan Diaconu.

De asemenea, pe lângă proiectul PDL, se va intenta către Consiliul Local un alt proiect de hotărâre prin care se doreşte trimiterea sumei de 100.000 de lei, din partea Primăriei, către autorităţile din Serbia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*