Ultimele stiri

Situație gravă la Timișoara! Ecarisaj, deratizare și contracte de îngrijire a spațiilor verzi LIPSĂ

centru timisoara

Fără ecarisaj, deratizare, și contracte de îngrijire a spațiilor verzi, Timișoara este într-o situație gravă, dar nu la extrem. O spune primarul Nicolae Robu care susține că orașul de pe Bega nu este lăsat de izbeliște deși toate aceste servicii lipsesc cu desăvârșire.

Chiar dacă pentru ecarisaj și deratizare au fost lansate licitații pentru contractarea unor firme care să se ocupe de cele două servicii, lucrurile bat pasul pe loc. De aproape un an Timișoara stă fără contracte și se descurcă cum poate. În ceea ce privește spațiile verzi, situația este și mai incertă. Războiul cu Horticultura pare să nu se fi încheiat, și nici măcar consilierii locali nu pot ajunge la un consens pe această temă.

„Situația este gravă. Pe o scară de la 1 la 10 suntem la 8. Nu e chiar maxim pentru că nu sunt lăsate de izbeliște. Sunt lansate licitațiile, dar ele nu sunt sub controlul nostru. Pentru spațiile verzi încercăm cât mai repede să rezolvăm problema”

Cu toate acestea, primarul Robu spune că nu se consideră vinovat și că în această situație s-a ajuns inevitabil. Acesta susține că preferă să fie înjurat pentru că pe străzi sunt câini maidanezi, sau că sunt bălării, decât să facă ilegalități.

„Nu nu mă consider vinovat, nu am ce să îmi reproșez pentru că am făcut intervenții pentru ca lucrurile să stea altfel. Nu o să fac ilegalități sub nicio formă”, a explicat edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*