Ultimele stiri

Situație în premieră: Mai mult de jumătate din medicii de la Spitalul de Arşi, anchetaţi pentru operaţii estetice neautorizate

medici

O serie de percheziţii au loc vineri dimineaţă la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi la alte 22 de adrese din Bucureşti. 26 de medici şi pacienţi sunt suspectaţi de luare de mită, dare de mită, înşelăciune şi fals intelectual. Doctorii ar fi realizat operaţii estetice neautorizate în spitalul de stat, primind de la clienţi sume importante de bani.

16 din cei 27 de medici de la Spitalul de Arşi din Bucureşti sunt anchetaţi de procurori.

Procurorii spun că ar fi vorba de o grupare care s-ar fi folosit de aparatura şi logistica spitalului public pentru a realiza operaţii estetice precum liposucţii sau implanturi de sâni, pentru care primeau cu titlu de mită importante sume de bani.

Clienţii ar fi preferat să dea aceşti bani medicilor de la spitalul de stat, sume mult mai mici decât preţurile practicate de clinicile private.

26 de persoane sunt învinuite în acest dosar şi vor fi duse la audieri, la sediul Poliţiei Capitalei. Este vorba de cadre medicale şi clienţi, dintre care unii sunt oameni cunoscuţi în spaţiul public, scrie Digi24.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*