Ultimele stiri

Skate-park-ul din Parcul Central, tot mai aproape de realizare! Cât este dispusă municipalitatea să ofere pentru lucrare

Liber la oferte pentru noul skate-park ce va fi realizat la Timișoara. Municipalitatea caută o firmă care să se ocupe de realizarea proiectului, iar ofertele pot fi depuse chiar din această lună la Primărie. 1,8 milioane de lei e dispusă municipalitatea să plătească companiei ce se va ocupa de lucrare, dar prețul ar putea fi mult mai mic în funcție de oferte.

Astfel, Primăria Timișoara deschide depunerea de oferte pentru licitația de realizare a skate-parcului din Parcul Central. Deși la dispoziție sunt puse 1,8 milioane de lei pentru realizarea lucrării, reprezentanții muncipalității speră să existe firme care să fie dispuse să ridice proiectul și pe mai puțini bani, mai ales că la suma aceasta s-a ajuns după lungi serii de discuții.

Noul skate-park ar urma să fie amplasat în Parcul Central, pe o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, exact pe locul în care se afla vechiul parc.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*