Ultimele stiri

Slăbuț: 12 oameni susțin cauza PMP! La CJT s-a dat cu mir pentru demiterea lui Titu Bojin / FOTO

Cu chiu cu vai PMP Timiș continuă demersurile pentru demiterea președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin. Liderii formațiunii n-au reușit să scoată în stradă mai mult de 12 persoane, vineri, când la Timișoara, în fața Consiliului Județean, a fost programat un protest. Forțele de ordine angrenate la eveniment au depășit numărul protestatarilor.

Înarmați cu mir, pentru că în Parlament a funcționat, protestatarii i-au cerut demisia lui Titu Bojin silențios. Au avut doar câteva parcare inscripționate cu “Apel la decență” “Demisia Titu Bojin” sau pancarte prin care cereau realizarea Centurii Sud a Timișoarei, dar nu au strigat nimic. Acțiunea nu a durat mai mult de 20 de minute, timp în care liderul formațiunii, avocatul Roxana Iliescu, a depus cererea de demitere a actualului președinte de CJ. În tot acest timp, Titu Bojin nici măcar nu s-a aflat la sediul instituției.

DSC_0707 DSC_0705

„Facem un apel la decență! Este inadmisibil ca județul Timiș sa fie reprezentat în continuare de Titu Bojin în calitate de președinte al CJ, în contextul în care asupra sa planează suspiciuni de comitere a unor infracțiuni asimilate corupției”, a transmis Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș.

PMP-iștii prezenți la protest au simțit nevoia de a satiriza și situația din Parlament, când Dan Șova a fost salvat de colegii senatori de la arest. Mai exact, în plin post al Paștelui, unul dintre membrii formațiunii a venit înarmat cu mir cu care au uns atât cererea, cât și pancartele, sau pe ceilalți protestatari.

„Am observat că funcționează. Dacă funcționează în Parlament, poate va funcționa și aici. Este o parodie. Reprezentanții din Senat l-au folosit, este un mod de a atrage atenția”, a mai explicat Roxana Iliescu.

Vă reamintim că încend de joi, PMP Timiș a demarat o campanie de strângere de semnături pentru demiterea președintelui CJT, Titu Bojin. Momentan, reprezentanții formațiunii susțin că nu au date concrete despre câte semnături au fost strânse.

DSC_0711 DSC_0702

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*