Ultimele stiri

ȘOCANT Cadavrele bolnavilor de la Spitalul Județean Timișoara nu pot fi mutate din salon câteva ore, chiar dacă sunt și alți pacienți internați. Care este motivul

morga

Clipe de coșmar pentru pacienții care ajung să fie internați la Spitalul Județean Timișoara. În cazul în care un bolnav moare, personalul medical are obligația de a-l lăsa câteva ore în salon, chiar dacă mai sunt internați în încăpere și alți pacienți.

Această situație a fost semnalată de o femeie din Timișoara, pe Facebook. „Dacă mori în Spitalul Județean din Timișoara ești scos pe coridor și lăsat acolo, ca un sac de cartofi, să zaci cu orele! Mi se pare inuman și absolut împotriva deontologiei medicale”, a scris femeia pe rețeaua de socializare. Potrivit acesteia, în urmă cu două zile, bunica soțului ei a murit în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar cadavrul a fost scos pe coridor, pe o targă.

Reprezentanții Spitalului Județean Timișoaea refuză să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva în instituție. Totuși, purtătorul de cuvânt al unității medicale a ținut să precizeze că nu este exclus să se fi întâmplat acest lucru, și asta pentru că în momentele în care e nevoie urgent ca un pacient să fie internat pe secție și nu sunt paturi suficiente, se poate întâmpla să fie scos cadavrul din salon pe hol.

Potrivit legislației, un cadavru nu poate fi mutat pentru cel puțin două ore din secția în care a decedat. Doar după ce trec câteva ore, cadavrul este transportat la morgă.

1 Commentariu pe ȘOCANT Cadavrele bolnavilor de la Spitalul Județean Timișoara nu pot fi mutate din salon câteva ore, chiar dacă sunt și alți pacienți internați. Care este motivul

  1. bensonfinances // 3 aprilie 2015 a 05:13 // Răspunde

    grăbește-te ……
    Bună ziua tuturor, eu sunt bucuros și norocul de a informa publicul larg pe care compania noastra este grantting din oferta de împrumut la nivelul de 2%
      Ești bărbat sau femeie care are nevoie de un împrumut, sau Sunteti in orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere la scară mică, medie sau mare frumos? Ai un scor redus de credit și tu le este greu să obțină împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. căutare nu mai departe și obține cele mai bune pentru family.firm si propria casa ta de vis ca suntem aici pentru a vă oferi serviciile doriti sa cele mai bune de capacitatea noastră în garantarea vă un împrumut cu rată scăzută a dobânzii @ 2% pe anularea ca mai repede posibil pentru persoane fizice, companii și persoane juridice. Candidatii interesati ar trebui să Contactati-ne acum: (bensonfinances@outlook.com)
       cum anticipam răspunde tale

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*