Ultimele stiri

ȘOCANT! O femeie din Timiș a ajuns la spital mâncată de VIERMI

O femeie din județul Timiș a ajuns în stare critică la exact o lună după ce și-a rupt piciorul. Pacienta este paralizată de mai bine de cinci ani, dar are parte de o îngrijire precară din partea unui bărbat care este și concubinul ei. Medicii au avut un șoc când i-au acordat îngrijiri medicale.

”Pur și simplu nu ne-a venit să credem. Se vedea clar că femeia nu este îngrijită de luni de zile, iar starea ei de sănătate era critică. A fost legată imediat la perfuzii pentru că era piele și os. Avea și câteva răni care, din cauză că nu au fost tratate la timp, erau pline de viermi”, au declarat pentru lugojinfo.ro reprezentanții spitalului din Lugoj.

Femeia se află în grija concubinului, însă se pare că acesta doar profită de pensia de 1.000 de lei pe care aceasta o încasează lunar. Polițiștii au aflat și ei de caz și au intrat pe fir, pentru că există suspiciuni că cel care are grijă de femeia grav bolnavă îi mai aplică acesteia din când în când și câte o corecție fizică. Femeia nu a vrut să depună plângere, astfel că singura soluție pe care o au la îndemână oamenii legii este aceea de a anunța direcția care se ocupă de cazurile sociale din cadrul Primăriei Lugoj, scrie Lugoj Info.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*