Ultimele stiri

ȘOCANT Tânăr bătut cu brutalitate la Serbările Timișoareana de agenții de pază, în timpul concertului Cargo VIDEO

bataie

Scene șocante petrecute duminică seara, în ultima zi a Serbărilor Timișoreana. Un tânăr de doar 17 ani a fost bătut cu brutalitate de agenții de pază în fața a mii de spectatori care au venit la concertul celor de la trupa Cargo.

Agenții de la firma VIP Security au fost filmați de un cameramen de la Tele Europa Nova în timp ce scoteau doi băieți din mulțime, iar mai apoi, chiar sub scenă, l-au trântit pe unul dintre ei la pământ și l-au lovit cu pumnii și picioarele, mai ales în zona feței. Mai mult, unul dintre agenți l-a călcat pa propriu pe tânăr pe cap. După câteva clipe, băiatul a fost târât în spatele scenei, unde cel mai probabil a fost din nou bătut.

Patronul firmei VIP Security a anunțat că agenții de pază care l-au agresat pe tânăr au fost concediați. Mai mult, Poliția Română s-a autosesizat și a deschis o anchetă.

Membrii trupei Cargo s-au arătat revoltați că s-a petrecut un astfel de incident și au postat un mesaj pe Facebook, astăzi. „Dragi Timișoreni, suntem socati de imaginile pe care le-am vazut pe filmarile Tele Europa Nova! Nu ne-am fi imaginat ca asa ceva sa fie posibil in Timisoara – orasul nostru, acolo unde in fiecare an Cargo aduna zeci de mii de oameni impreuna pentru o seara de bucurie! In articolele aparute ieri se spune ca este vorba de “doi tineri recalcitranti” Vrem sa contrazicem aceste declaratii si sa va spunem ca nu am vazut in public nimic care sa justifice asa o violenta din partea agentilor de paza! De fapt singurii oameni care au imbrincit, lovit, ingrozit si intoxicat cu spray paralizant copii si spectatori nevinovati au fost chiar cei care trebuiau sa ii protejeze”, transmit membrii trupei Cargo.

Aceștia se scuză și spun că nu au văzut incidentul pe de scenă. „Scena de cosmar in care acel tanar este calcat efectiv in picioare de bodyguarzi s-a petrecut din pacate intr-un loc care nu se vedea de pe scena, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecinte. Incidentul vazut de noi a durat maxim 15 secunde, am vazut cum oamenii de ordine intra in forta in public, scot doua persoane de acolo si ii trag in lateralul scenei. Repetam! Nu ne-am imaginat ca acei oameni se vor comporta atat de brutal, ei neavand legal dreptul de a lovi oamenii! In indatorirea lor sta doar sa imobilizeze, si sa predea autoritatilor, urmand ca persoanele vinovate sa raspunda in fata legii scrise, nu dupa legea pumnului!”, mai scrie în mesajul postat pe Facebook.

Membrii trupei Cargo au mai dezvăluit că agenții de pază au fost violenți chiar și cu familiile lor, care au fost agresate verbal și fizic „in spatele scenei in timpul concertului de catre acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet!”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*