Ultimele stiri

ŞOCANT Un bărbat din vestul ţării a venit în ţară pentru a-i da FOC soţiei

flacari

Un bărbat din Orăştie este cercetat pentru tentativă de omor după ce i-a dat foc fostei sale soţii. Femeia a strigat după ajutor pe o alee pietonală din oraş, având hainele cuprinse de flăcări. Între cei doi a izbucnit un scandal, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

„La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, plecată la muncă temporară în Germania, a fost incendiată de fostul soț, un bărbat în vârstă de 46 ani, plecat și el în Germania, la muncă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a divorțului înregistrat în urmă cu un an, ambele persoane venind temporar acasă, în Orăştie, pentru a-şi petrecere concediul de odihnă”.

Victima a fost transportată la U.P.U. Orăștie și apoi la Spitalul Județean Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cazul este cercetat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, scrie Radio Reşiţa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*