Ultimele stiri

ŞOCANT! Un mort şi mai mulţi răniţi după o bătaie ca-n filme, cu topoare, cuţite şi răngi, lângă Timişoara. De la ce a pornit scandalul

Un bărbat din localitatea timişeană Lenauheim a murit şi mai mulţi au fost spitalizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o bătaie în plină stradă cu cuţite, bâte, topoare şi răngi, la care au luat parte aproximativ 15 persoane, la faţa locului intervenind trupe speciale şi jandarmi.

Conflictul a început sâmbătă, în jurul orei 17.00, când pe una din străzile din Lenauheim un bărbat ambala motorul maşinii sale. La un moment dat, un alt bărbat care locuia pe acea stradă a ieşit la poartă şi i-a spus acestuia să înceteze deoarece îi deranjează familia şi vecinii.

Cei doi s-au luat la ceartă şi chiar s-au luat la bătaie cu pumnii, însă conflictul a fost aplanat repede de poliţiştii ajunşi la faţa locului şi care i-a amendat pe ambii bărbaţi pentru tulburarea liniştii publice.

După aproximativ cinci ore, şoferul care îşi ambalase motorul maşinii s-a întors pe aceeaşi stradă cu intenţia de a se răzbuna, el fiind însoţit de mai mulţi bărbaţi, cu toţii coborând din patru maşini. Ei s-au oprit la poarta bărbatului care ceruse linişte, iar acestuia din urmă i-au sărit în ajutor rudele, astfel că incidentul s-a transformat într-o bătaie generală cu bâte, cuţite, topoare şi răngi.

Fratele şoferului care îşi ambalase maşina şi care venise să se răzbune s-a repezit la bărbatul în vârstă de 36 de ani, care îi ceruse să facă linişte, lovindu-l în cap cu un par, în urma loviturii puternice acesta căzând la pământ.

Imediat, o parte dintre agresori s-au urcat în două maşini şi au încercat să fugă, în timp ce celelalte două maşini au fost atacate cu topoare şi răngi de rudele celui căzut la pământ.

Vecinii, speriaţi de amploarea acestui conflict, au sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au intervenit jandarmii şi echipele de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) care au oprit scandalul.

Bărbatul de 36 de ani căzut la pământ a fost urcat într-o maşină de către rude pentru a fi transportat la spitalul din oraşul Jimbolia, însă pe drum s-au întâlnit cu ambulanţa care fusese chemată la faţa locului.

Bărbatul de 36 de ani, aflat în comă profundă, a murit în drum spre spital. El era căsătorit şi avea trei copii, cel mai mic în vârstă de un an.

Fratele şoferului venit să se răzbune, care l-a atacat cu parul pe bărbatul de 36 de ani care a murit, a fost rănit, fiind transportat iniţial la Spitalul din Jimbolia, însă ulterior fiind transferat la Spitalul Municipal din Timişoara.

În timpul conflictului, au fost răniţi şi părinţii tânărului decedat, fiind transportaţi la spital cu mai multe răni, alte câteva persoane participante la scandal fiind rănite şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, fără să aibă nevoie de internare în spital.

Potrivit surselor citate, în total, aproximativ 15 persoane au fost implicate în acest conflict, iar poliţiştii urmează să îi identifice.

Şase persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliţiei Lenauheim, iar fratele şoferului venit să se răzbune, acuzat de uciderea bărbatului de 36 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind cercetat pentru omor.

La faţa locului, au sosit şi procurori criminalişti care adună probe pentru a stabili în ce condiţii a murit bărbatul de 36 de ani.

Cei implicaţi în scandal sunt urmăriţi penal pentru omor, loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*