Ultimele stiri

Societatea Timișoara îi spune NU lui Victor Ponta și cheamă oamenii la protest

Societatea Timișoara îndeamnă alegătorii din țară și din străinătate să iasă în număr cât mai mare la vot și să-l voteze pe candidatul ACL la prezidențiale Klaus Iohannis. Reprezentanții asociației menționează că victoria lui Victor Ponta ar însemna o ameninţare la adresa statului de drept şi a libertăţilor democratice din România.

Astfel, Societatea Timișoara face un apel către alegători, pe care îi îndeamnă să fie consecvenți, la fel că Societatea în sine, principiilor Revoluției și ale Proclamației de la Timișoara.

„Societatea Timişoara, consecventă principiilor Revoluţiei şi ale Proclamaţiei, îndeamnă alegătorii din ţară şi străinătate să iasă în număr cât mai mare la vot şi să îl voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis. Considerăm că o victorie în alegeri a lui Victor Ponta, candidatul PSD+PRM, ar fi o ameninţare la adresa statului de drept şi a libertăţilor democratice din ţara noastră”, se arată într-un comunicat trimis de Societatea Timișoara.

UPDATE:

Mai mult decât atât reprezentanții Societății cheamă timișorenii la protest, sâmbătă, în Piața Operei.

„Societatea Timişoara cheamă timișorenii sâmbătă, 8 noiembrie, la ora 18, în fața Operei, la mitingul de protest împotriva încălcării principiilor democratice și ale statului de drept de către candidatul PSD+PRM Victor Ponta”, se arată în mesajul transmis de aceștia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*