Ultimele stiri

Societatea Timişoara: „Politicieni, lăsați orgoliul și calculele pe termen scurt!” Ce le sugerează partidelor de dreapta pentru a scăpa de „baronii locali” şi de „ascensiunea PSD”

Societatea Timisoara

Societatea Timişoara a făcut un apel public către partidele de dreapta din România, prin care le-a cerut acestora să se unească împotriva Guvernului şi a modului în care este condusă ţara în momentul de faţă. În viziunea Societăţii Timişoara, cheia succesului este una simplă: „partidele din Opoziţie să înceapă degrabă negocieri şi discuţii pentru unificarea Opoziţiei, indiferent de adversităţile și emotivitățile care le-au despărţit aproape un deceniu”.

Astfel, partidelor din opoziţie, respectiv cele de dreapta, li s-a cerut să îşi pună candidaţi comuni la alegerile locale pentru a-şi asigura victoria.

„România este atacată din interior de ofensiva fără precedent a baronilor locali, de o guvernare cinică, abuzivă, incompetentă și în disprețul total al principiilor democratice. România se află într-un moment istoric de cumpănă: avem de ales între a fi mai departe în Europa și NATO sau să devenim mahalaua unei Rusii obraznice și expansive! În fața acestor primejdii de moarte, Societatea Timișoara face un apel public la partidele din Opoziție să-şi unească eforturile pentru a stopa ascensiunea PSD-ului și a sateliților săi. (…)Concret, ne aflăm în ultimul ceas al propunerii de candidați comuni la alegerile locale, acolo unde acestea se desfășoară concomitent cu cele europarlamentare!Dacă nu veți înțelege gravitatea și importanța momentului, suntem în pericol de a recădea într-un regim autoritarist, oligarhic şi corupt, cu urmări grave pentru viitorul României. Politicieni, lăsați orgoliul și calculele pe termen scurt: așezați-vă la aceeași masă!”, a comunicat organizaţia.

1 Commentariu pe Societatea Timişoara: „Politicieni, lăsați orgoliul și calculele pe termen scurt!” Ce le sugerează partidelor de dreapta pentru a scăpa de „baronii locali” şi de „ascensiunea PSD”

  1. ————Este neplacuta si f. f. derutanta situatia dintre liderii a 2 partide care au facut promisiuni desarte la alegerile din 10 dec. 2012,,,,,,,,,,, castigand puterea politica si administrativa cu un procent f mare ,,,,, iar acum asistam la infruntari de orgolii !!! ——–Consider ca P.N.L. trebuie sa ocupe rolul de coagulare a dreptei si sa infrunte starea de exploatare salbatica a P.S.D. ,,,,, Are mare dreptate liderul P.N.L. despre faptul ca PONTA este ceeea ce este datorita P.N.L. si este dreptul acestui partd sa-si ia innapoi ce a dat si nu s-au respectat „regulile asocierii” ,,,,,,Succes P.N.L. !!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*