Ultimele stiri

Societatea Timişoara: „Protestăm public față de o asemenea grosolană jignire”. Cu ce a greşit Victor Ponta

Societatea Timisoara

Societatea Timişoara are, din nou, un mesaj care îl vizează pe primul ministru Victor Ponta. De data aceasta, reprezentanţii organizaţiei sunt nemulţumiţi din cauza, spun ei, unei „grosolane jigniri” pe care premierul a adus-o scriitorului Mircea Mihăieş.

„Societatea Timișoara – simbol al instaurării și apărării valorilor democratice în România postcomunistă, prin istorica Proclamație din 1990 – își exprimă indignarea și perplexitatea față de afirmațiile primului ministru Victor Ponta care respinge decorarea de către Președinție a fostei conduceri a ICR susținând că scriitorul și profesorul Mircea Mihăieș ar avea idei și atitudini fasciste. Protestăm public față de o asemenea grosolană jignire adusă unei personalități publice dedicate din anii 1990 principiilor democratice și statului de drept și care a respins de nenumărate ori antisemitismul, rasismul și naționalismul primitiv. Cerem tuturor intelectualilor de bună credință să respingă asemenea agresiuni totalitare împotriva unor oameni cu idei și principii culturale și civice diferite de acelea ale baronilor premierului Victor Ponta”, a comunicat Societatea Timişoara.

1 Commentariu pe Societatea Timişoara: „Protestăm public față de o asemenea grosolană jignire”. Cu ce a greşit Victor Ponta

  1. —————Aprecieri ptr. Asociatia TIMISOARA pentru oportunitatea taxarii actualei guvernari !!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*