Ultimele stiri

Socrul premierului Ponta, ILIE SÂRBU, audiat la DNA. Hrebenciuc, adus cu jandarmii la audieri

Senatorul PSD, Ilie Sârbu, este prezent la sediul DNA Brașov, unde este audiat in calitate de suspect in dosarul in care judecatorii din Brasov sunt acuzati de retrocedari ilegale. Acesta nu a facut declarații la intrarea in sediu. Totodată, și Viorel Hrebenciuc este cercetat în dosar. Acesta a fost adus la sediul DNA cu jandarmii. La ieșira de la audieri, Hrebenciuc a anunțat că i s-a adus la cunoștință calitatea de inculpat în dosar și a precizat că va veni la audieri ori de câte ori este nevoie.

Ilie Sârbu este audiat la DNA Brasov, in dosarul in care trei judecatori sunt acuzati de retrocedari ilegale. La sediul DNA Brașov a ajuns în jurul orei 10,40 senatorul PSD Ilie Sârbu, însă nu a făcut niciun fel de declarații înainte de a intra în clădirea instituției. Senatorul PSD era însoțit de o persoană, care de asemenea a intrat în sediul DNA. Citeste mai multe AICI!

2 Commentarii pe Socrul premierului Ponta, ILIE SÂRBU, audiat la DNA. Hrebenciuc, adus cu jandarmii la audieri

  1. a stiut tata socru de ce l-a pus pe ponta sa candideze, cineva trebuie sa aibe grija si de DNA-ul asta…doar nu uitam fraierica-ginerica a si recunoscut: „dupa ce luam controlul politic al DNA..”

  2. Marcel Iliescu // 15 octombrie 2014 a 17:09 // Răspunde

    dupa ce castiga Ponta alegerile se rezolva problema de la sine.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*