Ultimele stiri

Șoferi, atenție! Polițiștii sunt cu ochii pe cei ce opresc sau staționează pe interzis

oprirea interzisa

Polițiștii locali sunt cu ochii pe conducătorii auto ce își parchează autovehiculele în locurile marcate și semnalizate cu indicatoare de oprirea interzisă cu excepția riveranilor, montate în special în zonele în care se efectuează lucrări de amenajare a carosabilului, mai exact pe străzile Gheorghe Lazăr, General E. Grigorescu și E. Ungureanu. Dacă faceți parte din această categorie de șoferi ar trebui să vă gândiți de două ori înainte să opriți, căci vă pasc amenzi de până la 425 de lei.

În ultima perioadă a crescut numărul sesizărilor primite de la cetățeni referitoare la situații de acest gen. Astfel, în zilele următoare polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație vor efectua verificări pe această temă, în cazurile depistate luându-se mărsurile legale care se impun.

Oamenii legii atrag atenția că oprirea  în locurile în care acest lucru este interzis cu excepția riveranilor se sancționează cu amenzi de la 170 la 255 lei și 2 puncte penalizare la permis, iar pentru staționare sancțiunea este de la 340 la 425 lei și 3 puncte penalizare la permis.

1 Commentariu pe Șoferi, atenție! Polițiștii sunt cu ochii pe cei ce opresc sau staționează pe interzis

  1. este interesant ca amenzile se dau doar unora…nu tuturor celor parcati in aceste zone….si nu ma refer la riverani….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*