Ultimele stiri

Șoferi, atenție! Restricţia de circulaţie pe DN 68A Lugoj – Traian Vuia s-a prelungit

trafic

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri are nevoie de mai mult timp pentru consolidarea carosabilului surpat lângă Lugoj. Astfel, restricţiile instituite pe Drumul Naţional 68A Lugoj – Traian Vuia se prelungesc până la data de 27 aprilie.

Traficul se va desfăşura în continuare deviat pentru toate categoriile de autovehicule pe autostrăzile A6 Lugoj-Balinţ şi A1 Balinţ-Traian Vuia. Astfel, pentru sensul de deplasare dinspre Lugoj spre Ilia – Deva circulaţia se va desfăşura deviat pe DN 68A (Lugoj) – DN 6 (Centura Lugojului) – A6 (Lugoj-Balinţ) – A1 (Balinţ-Traian Vuia) – DN 68A km 22+500, iar pentru sensul de deplasare dinspre Ilia spre Lugoj se va circula deviat pe DN 68A km 22+500 (Lugoj) – A1 (Traina Vuia-Balinţ) – A6 (Balinţ-Lugoj) – DN 6 (Centura Lugojului).

Vă reamintim că măsura de restricţionare a traficului rutier a fost luată după ce în zona kilometrului 3, la intrarea în municipiul Lugoj, carosabilul care a cedat în noaptea de 24/25 mai 2014 din cauza precipitaţii abundente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*