Ultimele stiri

Șoferii nesimțiți l-au scos din sărite pe Robu. Cum vrea să-i oprească să mai parcheze ilegal

Nicolae Robu

Toți i-au văzut! Parchează acolo unde îi taie capul! Pe interzis, pe străzi pietonale și chiar în plin șantier. Șoferii care nu mai au pic de respect pentru ceilalți conducători autor, dar nici pentru autorități, l-au scos din sărite pe primarul Nicolae Robu

„Există oameni de o nesimțire incredibilă. Am făcut străzi pietonale și ei merg și parchează acolo. Eu am primit poze pe Facebook cu șoferi ce parcau și pe Mărășești și pe Paulescu, lângă agenția CFR. Este inadmisibil. Noi le dăm amenzi, dar nu avem ce să facem mai mult. Din păcate alături de majoritatea covârșitoare civilizată care reprezintă comunitate, există și un număr de oameni care nu respectă regulile și pe ceilalți din oraș”, a spus indignat primarul Nicolae Robu.

Robu spune că până la situația ideală, cea în care vor exista camere de luat vederi în oraș, Poliția Locală trebuie să ia măsuri. Acesta nu-i încurajează pe oamenii legii să stea la pândă, dar spune că atunci când este cazul ei trebuie să fie de neclintit și să dea cele mai mari amenzi prevăzute de lege.

“Când vezi că cineva cu rea intenție încalcă în mod cras legea, nu-l ierți”, a conchis edilul.

1 Commentariu pe Șoferii nesimțiți l-au scos din sărite pe Robu. Cum vrea să-i oprească să mai parcheze ilegal

  1. Problema usor rezolvabila.5masini de ridicat si 5 numere de telefon.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*