Ultimele stiri

Soluții pentru chiriașii blocurilor ANL. Ce le promite primarul

ANL

Au închiriat locuințe ANL cu scopul de a le cumpăra mai târziu, dar și-au cam luat țeapă, iar acum trebuie să plătească chirii majorate, mai mari chiar decât media de pe piață. Vorbim de zeci de tineri, ce au depășit vârsta de 35 de ani, iar acum suferă consecințe din cauza incompetenței Primăriei.

Blocurile în care tinerii au închiriat apartamente nu sunt intabulate, așa că, chiar dacă își doresc, aceștia nu le pot cumpăra. Înscrierea în Cartea Funciară ar trebuie să fie plătită de către municipalitate, iar după ce situația a stagnat mai mult timp în stadiul actual, primarul Nicolae Robu dă asigurări că, indiferent de costuri, Primăria va rezolva situația curând.

„E pe rezolvare această problemă. A fost încâlcită rău de tot, dar am reușit să o descâlcim și va mai dura foarte puțin până când totul va fi în regulă și oamenii vor putea cumpăra locuințele ANL. Primăria va plăti, sigur. Era sarcina Primăriei, cetățenii nu sunt vinovați ei au intrat în acest program și lor trebuie să li se ofere toate condițiile să poată cumpăra, nu să primească chirii majorate”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul estimează că situația se va rezolva în câteva săptămâni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*