Ultimele stiri

Sondaj printre timișoreni. Robu vrea să știe părerea lor despre politicienii români

Robu Facebook

Un nou sondaj marca Nicolae Robu pe Facebook. De data acesta ediul-șef al Timișoarei vrea să afle părerea timișorenilor în legătură cu oamenii politici. Astfel, primarul a ales 30 de fețe politice ce-și desfășoară activitatea la atât la nivel local, cât și la ivel național sau internațional și le-a cerut prietenilor virtuali să-și exprime părerea cu privire la aceștia.

Cinci variante de răspuns are fiecare. Da, am încredere; nu, nu am încredere; nu pot să mă pronunţ, pentru că nici n-am auzit de el; nu pot să mă pronunţ, pentru că nu am suficiente elemente de cunoaştere; și nu vreau să mă pronunţ. Printre cei ce se găsesc cuprinși în sondajul primarului se află președitele Klaus Iohannis, fostul președinte Traian Băsescu sau premierul Victor Ponta. În plus, în același chestionar găsim și personalități politice de la nivel local. Vorbim de persoane precum însuși primarul Nicolae Robu, colegul său Dan Popa sau Titu Bojin și Sorin Grindeanu.

„La toate sondajele initiate de mine in ultima vreme, ati votat peste 1000. Si v-am multumit si va multumesc. Votati va rog si acum, la sondajul 44, privind increderea in oamenii politici. Faceti clic oriunde pe pata albastra cu ceva alb pe la mijloc si-apoi… clic, clic, clic… conform optiunilor”, scrie Robu pe site-ul de socializare pentru a-i încuraja pe timișoreni.

Dacă vreți să-l ajutați e primar s-și facă o părere despre ceea ce cred timișorenii despre politicienii români o puteți face AICI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*