Ultimele stiri

Sondajul lui Robu: Timișorenii au apreciat demolarea „acvariului” din centrul Timișoarei

acvariu

Timișorenii ce au răspuns sondajului realizat de primarul Nicolae Robu pe Facebook au fost de acord cu demolarea „acvariului” din centrul Timișoarei. Astfel, în sondajul în care edilul spune că a demolat construcția “fără niciun cost”, nu mai puțin de 57% dintre ce ce au răspuns pozitiv sugestiei primarului de a completa chestionarul au spus că acțiunea a fost excelentă.

„Aşa cum v-am promis, vă fac cunoscute, eşalonat, rezultatele sondajului asupra realizărilor subsemnatului ca Primar în primii 2.5 ani de mandat. Iată, astăzi, aprecierea dv. asupra realizării numărul 1 în lista de 19, <<Îndepărtarea din Piaţa Victoriei FĂRĂ NICIUN COST a monstruoasei clădiri poreclită „Acvariu”>>. Nu mai puțin de 85.3 % dintre cei 1013 repondenți au apreciat ca excelentă, respectiv bună această realizare și, desigur, sunt foarte bucuros că lucrurile stau astfel”, a spus Robu.

Totuși, este doar parțial adevărat că „acvariul” a fost demolat fără costuri. Mai exact, acvariul a fost demolat chiar de firma care îl deținea, primăria neplătind nimic pentru punerea construcției la pământ, dar firma respectivă a primit, la schimb, pentru construcție trei terenuri în valoare de 1,1 milioane de euro situate în Piața 700, Calea Bogdăneștilor și strada Ap. Petru și Pavel. Tranzacția n-a ajuns la finalizare nici acum, căci unul dintre terenurile promise nu aparținea Primăriei, ci Guvernului care nu a trecut încă spațiul în posesia municipalității timișorene. Vă reamintim că municipalitatea a avut nevoie de terenul respectiv pentru realizarea subpasajului Victoriei, lucrare care va fluidiza traficul din întreg orașul.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*