Ultimele stiri

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, vine la Timișoara, vineri

sorin cimpeanu

Sorin Cîmpeanu, noul ministru al Educației și Cercetării Științifice, vine, vineri, la Timișoara. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

„Domnul ministru și-a anunțat o vizită în județul Timiș, în prima parte a zilei de vineri. Dumnealui ne-a solicitat o întâlnire cu colegii directori din unitățile de învățământ, cu reprezentanți ai organizațiilor sindicale, respectiv cu inspectori școlari din cadrul ISJ Timiș. Temele care vor fi abordate vor fi legate de noutățile care sunt aduse în sistem, de etapele care urmează în ceea ce privește mișcarea personalului didactic, de apariția noului regulament de funcționare și organizare a învățământului primar, ce ne așteaptă pe partea de organizare a examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, evaluarea elevilor de clasa a II-a, a IV-a și a VI-a și probabil că va intra în dialog cu colegii noștri”, a explicat Aura Danielescu.

Întâlnirea ministrului Educației cu directorii de școli va avea loc vineri, de la ora 09.00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara. După întâlnire, Sorin Cîmpeanu și-a propus să viziteze două unități de învățământ din județ din Timișoara, apoi va pleca la Arad.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*