Ultimele stiri

EXCLUSIV! Strategie ȘOC: Sorin Frunzăverde discută la Bruxelles despre o posibilă integrare a PNL în PPE. Cum comentează Nicolae Robu

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, fost membru al Parlamentului European, Sorin Frunzăverde (PNL) a purtat o serie de discuţii, la Bruxelles, despre o posibilă integrare a Partidului Naţional Liberal în gruparea europeană Partidul Popular European. Acesta a discutat, în repetate rânduri, cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz White, despre o posibilă colaborare a celor două partide şi, conform surselor, este probabil ca o decizie, în acest sens, să fie luată după alegerile europarlamentare.
Cu toate acestea, se pare că nu toţi politicienii din PNL sunt la curent cu aceste discuţii, iar la nivelul Partidului Liberal nu au fost luate niciun fel de decizii, în acest sens.
Înainte de a face parte din PNL, Sorin Frunzăverde a fost membru al PD, până la începutul anului 2012. La acea vreme a purtat numeroase discuţii cu liderii PPE pentru a integra şi PDL în acest partid european. În 2007, acest lucru s-a materializat, iar Partidul Democrat a fost integrat în PPE.
Întrebat de Timişoara Online despre aceste discuţii, vicepreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că nu ştia nimic despre aceasta.
„Nu am ştiut despre discuţia avută de domnul Sorin Frunzăverde, dar e variantă de analizat pentru PNL, în ideea aceasta, la nivel european, de coagulare a forţelor de dreapta. Noi, la nivel de PNL, nu am luat nicio decizie în acest sens şi nici măcar nu am introdus pe agenda noastră de dezbatere subiectul, dar la nivel de persoane, personalităţi din PNL, este avut în vedere”, a afirmat Nicolae Robu.

2 Commentarii pe EXCLUSIV! Strategie ȘOC: Sorin Frunzăverde discută la Bruxelles despre o posibilă integrare a PNL în PPE. Cum comentează Nicolae Robu

  1. era de asteptat ca Frunzaverde sa faca acest demers.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Aşa cum a anunţat Timişoara Online în februarie, PNL vrea să intre în PPE | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*