Ultimele stiri

Sorin Grindeanu acuză: consilierii locali ai PDL sunt noii prieteni ai primarului

Sorin Grindeanu

Războiul dintre primar şi PSD continuă. Chiar dacă până nu demult erau în alianţă, după ruperea USL au început să apară din ce în ce mai multe „certuri” între primar şi membrii PSD. De data aceasta, este vorba despre proiectul iniţiat de PSD prin care o parte din personalul nedidactic din învăţământ, ar fi beneficiat de transport gratuit.

Ajuns în dezbaterea Consiliului Local, proiectul a dus la discuţii aprinse între latura de dreapta şi cea de stânga, iar, în final, proiectul a fost respins.

Acest lucru l-a deranjat pe şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, care şi-a exprimat nemulţumirea printr-un comunicat de presă.

„Şedinţa Consiliului Local al Municipiului Timişoara, care a avut loc astăzi, a scos la iveala, din nou, dacă mai era cazul, duplicitatea domnului primar Nicolae Robu. După ce în urmă cu câteva luni susţinea cu toată puterea introducerea transportului public gratuit, astăzi, Nicolae Robu s-a înfrăţit cu consilierii PDL şi a dat o palmă câtorva sute de timişoreni care activează în sistemul de învăţământ”, a comunicat şeful PSD Timişoara.

În comunicatul trimis, Sorin Grindeanu a explicat că persoanele vizate de proiectul său beneficiază de salariul minim pe economie.

„Brusc, de la un transport public gratuit pentru toţi cetăţenii Timişoarei, atitudinea edilului şef al oraşului s-a schimbat radical şi a reuşit, cu ajutorul consilierilor PDL, să blocheze un proiect care se delimitează de latura politică şi care venea, strict, în ajutorul unor timişoreni. Nicolae Robu trebuie să ştie, însă, că demersul grupului de consilieri PSD nu se va opri aici. Vom face toate eforturile necesare pentru ca proiectul nostru să treacă, indiferent de răutatea cu care este tratat de Nicolae Robu și noii săi prieteni”, a mai spus pesedistul.

1 Commentariu pe Sorin Grindeanu acuză: consilierii locali ai PDL sunt noii prieteni ai primarului

  1. Grindeanule, te-ai trezit?…dormi in parlament si nu ai facut nimic pt Timisoara! Lasa-ne, vezi-ti de afacerile tale cu ghita ciobanu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*