Ultimele stiri

Sorin Grindeanu, apel la parlamentarii de Timiș: Mi-aş dori să facă front comun în sprijinul realizării Centurii Sud a Timișoarei

După lungi tergiversări de situație, Centura de Sud a Timișoarei a fost cuprinsă oficial în Master-Planul pentru Transporturi. În acest sens, actualul ministru al Comunicațiilor, Sorin Grindeanu, cel care anunța în urmă cu trei săptămâni că realizarea centurii este o ceritudine, face un apel la toți parlamentarii de Timiș, indiferent de culoarea politică.

Grindeanu le cere acestora să facă front comun pentru realizarea proiectului. În plus, social-democratul ține să îi apostrofeze și pe rivalii liberali, spunând că Guvernul nu a uitat Timișoara, așa cum aceștia au repetat în nenumărate rânduri.

„Mi-aş dori ca toţi parlamentarii de Timiş să facă front comun în sprijinul realizării acestui proiect extrem de important pentru Timişoara. Luptele politice trebuie lăsate de-o parte în astfel de momente, să dovedim că priorităţile celor care ne-au ales contează. În aceeaşi notă, mai trebuie spus că demagogia şi minciuna nu îşi găsesc locul în această discuţie. Guvernul Ponta nu a întors spatele Timişoarei, aşa cum se repetă obsesiv de către colegii din noul PNL, includerea centurii în Master Plan fiind dovada că un proiect important este tratat cu maximă seriozitate de către Guvern”, a transmis Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*