Ultimele stiri

Sorin Grindeanu are încă o „bulină neagră” de la primar. Nicolae Robu despre preşedintele PSD Timişoara: „presupun că e greu să fii frustrat”

O nouă săptămână, un nou scandal între PSD şi PNL. Dacă până acum, primarul se războia în declaraţii cu preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, acum a venit rândul lui Sorin Grindeanu să se certe cu Nicolae Robu.

Astăzi, primarul a anunţat că vor începe lucrările la noul corp al Spitalul de Copii, motiv pentru care preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, l-a ironizat pe edil. Acesta a spus despre primar că a înregistrat un nou record de întârziere a lucrărilor, acest proiect fiind în discuţie încă din 2012.

Primarul a hotărât să-i răspundă lui Sorin Grindeanu într-o manieră destul de acidă. Nicolae Robu a spus despre preşedintele PSD Timişoara că nu are niciun fel de realizări politice şi că este frustrat.

„Prin declaraţiile de astăzi, dl Grindeanu, preşedinte PSD Timişoara, şi-a mai adăugat o bulină neagră la „palmaresul” oricum „remarcabil” deja deţinut. Continuaţi pe linia pe care aţi învăţat-o de la mentori precum Adrian Năstase şi discipolii săi – nu-i numesc, ştiuţi fiind, oricum, de toată lumea – şi veţi ajunge „departe”, d-le Grindeanu. De fapt, sunteţi deja „departe”, departe de aprecierea timişorenilor. Este ruşinos ca cineva care a fost viceprimar să nu poată înţelege nici după a zecea explicaţie că pentru a realiza un obiectiv de investiţii, nu sunt suficiente vorbele goale. (…)A face toate acestea, d-le Grindeanu, în mai puţin de un an şi jumătate este O PERFORMANŢĂ, nicidecum o tergiversare. Presupun că e greu să fii frustrat – doar presupun pentru că eu n-am avut motive să fiu NICIODATĂ – şi vă privesc cu compătimire. N-aveţi NICIO REALIZARE în viaţa profesională şi politică / administrativă şi atunci, ce să spuneţi în interviuri?!  Îi împroşcaţi cu noroi pe cei ce au. Atâta puteţi, atâta faceţi! Timişorenii vă vor penaliza, fără-ndoială, la vot, nevotând PSD!”, a comunicat primarul.

1 Commentariu pe Sorin Grindeanu are încă o „bulină neagră” de la primar. Nicolae Robu despre preşedintele PSD Timişoara: „presupun că e greu să fii frustrat”

  1. Ieri se pupau in bot, astazi se scuipa!!! Romanisme ieftine!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*