Ultimele stiri

Sorin Grindeanu are planuri mari pentru curățirea PSD Timiș! Ce măsuri vrea să impună în partid

Un lucru e cert! Până în luna martie PSD Timiș va avea aceeași conducere. Astfel, în mandatul său de președinte interimar, Sorin Grindeanu are planuri mari. Vrea o reconstrucție generală a partidului și le cere celor cu dosare penale să facă, după modelul Bojin și Crăciunescu, un mare pas înapoi.

Astfel, în prima sa conferință de presă în calitate de președinte interimar PSD Timiș, Grindeanu a oferit informații despre pașii pe care dorește să-i urmeze în procesul de reconstrucție și curățirea a formațiunii pe care o conduce. Vorbim de aducerea în partid a noi oameni, vorbim, în același timp de splitarea funcțiilor administrative de cele politice, dar și de convingerea celor ce au dosare penale să facă un pas în spate.

„Unu: Pentru un suflu nou, avem nevoie de oameni care n-au mai fost implicați în politică, oameni noi.  Doi: O anumită reticență pentru primirea unor membrii noi ce au mai făcut politică până acum. Trei: Atâta timp cât o să fiu eu președinte al formațiunii, nu vreau ca PSD Timiș să țină prima pagină a ziarelor pentru senzațional, fie ca vorbim de proiecte fără finalitate, fie de chestiuni care ne-au făcut rău ca imagina legată de anumite probleme pe care le au anumiți membrii ai PSD Timiș. A  fost primul meu punct în discuțiile cu colegii. Cine are cea mai  mică problemă cu justiția, cu părere de rău, ne despărțim până își rezolvă problema și dacă și-o rezolvă. Vreau ca această linie să fie una foarte clară în ceea ce va însemna PSD Timiș. Revenind, nu vreau să căutăm senzaționalul, vreau să se vină cu propuneri concrete, fie la primărie, fie la CJT, fie la nivel național, la propuneri realiste, care să nu caute doar știrea și care să nu se realizeze.”, a explicat Grindeanu.

În plus, liderul PSD Timiș a ținut să precizeze că este de acord cu propunerea făcută de Victor Ponta și Liviu Dragnea în ceea ce privește despărțirea atribuțiilor politice de cele administrative.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*