Ultimele stiri

Sorin Grindeanu cere bani pentru Spitalul de Copii. Cui i s-a adresat

Sorin Grindeanu

Liderul PSD Timişoara nu a uitat de proiectul pentru realizarea unui nou corp la Spitalul de Copii, iar acum, Sorin Grindeanu face apel către factorii responsabili pentru a asigura că noua construcţie de la „Louis Ţurcanu” va primi finanţarea necesară.

„Din păcate, în ciuda promisiunilor, proiectul a fost finalizat cu greutate şi licitat cu mare întârziere, ceea ce a dus la pierderea unei finanţări iniţiale de 5 milioane de lei din fonduri guvernamentale. (…) Chiar şi în aceste condiţii, în faţa dumneavoastră, vreau să fac astăzi apel la factorii responsabili – Guvern şi Ministerul Sănătăţii – să aloce banii necesari pentru construirea noului corp al spitalului. Sănătatea copiilor din vestul ţării trebuie pusă deasupra unor neînţelegeri de natură politică sau a unor orgolii. Înainte de a fi politician, sunt tată. În plus, consider că am o responsabilitate faţă de cei 33 de mii de semnatari ai campaniei civice şi faţă de oamenii care m-au ales să-i reprezint aici în Parlament, să le reprezint interesele. Iar Spitalul de Copii «Louis Ţurcanu» este un interes comun al timişorenilor, cărora li se adaugă arădenii, hunedorenii, cărăşenii şi alţi locuitori din zonele Banatului şi Ardealului”, a declarat, într-un comunicat de presă, Sorin Grindeanu.

Acesta a mai spus că Spitalul de Copii şi sănătatea, în general, trebuie să fie „o prioritate apolitică”.  Mai mult, Sorin Grindeanu şi-a încheiat discursul prin a explica ce înseamnă Spitalul de Copii şi de ce trebuie să se facă eforturi pentru acesta: „Performanţă, muncă, grijă pentru sănătatea a zeci de mii de copii. Pentru toate acestea avem nevoie de finanţare. Vreau să cred că atât la nivelul Guvernului, cât şi la nivelul Ministerului Sănătăţii vom primi sprijin pentru finalizarea noului corp al spitalului. Lansez un apel public către toţi decidenţii: să susţină proiectul, să-l finanţeze, pentru binele şi în folosul copiilor!”.

1 Commentariu pe Sorin Grindeanu cere bani pentru Spitalul de Copii. Cui i s-a adresat

  1. Grindeanu asta isi aminteste numai in alegeri de Spitalul de Copii…in rest nu face nimic…ahhh, pardon, la pus pe taica-su inspector scolar general la Caras Severin!

    RUSINEEEE!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*